Amipa Corb Marí

Pàgina d'inici » RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

imatge_mans

Enguany hi ha renovació de part del Consell Escolar.

Un Consell Escolar que és el màxim òrgan de participació democràtica de la comunitat educativa: docents, alumnes, famílies, personal no docent i un representant municipal, malgrat la reducció de competències que la LOMCE ha imposat. En qualsevol cas, la participació de les famílies en aquest òrgan és molt important amb un objectiu clar: vetllar perquè l’alumnat del centre rebi la millor educació possible.

Les famílies hi tenim representació per dos costats: un representant de l’Amipa i quatre representants individuals que són mares i pares d’alumnes de l’escola, enguany se’n renoven dos d’aquests darrers.

Vos convidam a formar part activament de la comunitat educativa i presentar-vos a les eleccions del Consell Escolar. Teniu temps fins dijous dia 26 i heu de passar per la secretaria de l’escola.

Si voleu més info sobre els Consells Escolars, la coordinadora d’Amipes de Sa Pobla ha fet aquest document: https://coordinadoraapimasapobla.blogspot.com/2018/10/representacio-de-paresmares-al-consell.html

 

 

%d bloggers like this: