Amipa Corb Marí

Pàgina d'inici » Uncategorized » L’AMIPA CO·LABORA AMB LES FAMÍLIES I ELS MONITORS DE LES ACTIVITATS

L’AMIPA CO·LABORA AMB LES FAMÍLIES I ELS MONITORS DE LES ACTIVITATS

Benvolgudes famílies,
Donada la situació tan difícil que la nostra comunitat està travessant, l’AMIPA ha decidit aportar el seu granet d’arena intentant alleujar la pressió econòmica de les famílies del col·legi, així com del personal que col·labora amb totes les activitats que es duen a terme.
Per a això, s’ha decidit no realitzar el cobrament del menjador, la matinera i les activitats extraescolars del mes de març a les famílies usuàries, a més d’abonar el salari íntegre del mes de març a totes les persones encarregades de les activitats.
Ens agradaria aprofitar aquest comunicat per a informar sobre què, amb anterioritat al confinament, l’AMIPA va decidir col·laborar, conjuntament amb el col·legi i l’Ajuntament de LLUCMAJOR, en algunes millores que necessita el centre, sufragant íntegrament les despeses dels nous elements de joc del pati d’infantil. Elements que esperem que aviat els nostres nins i nines puguin començar a gaudir.
L’AMIPA, som tots i totes, i ara i sempre estarà al costat de les famílies i del nostre col·legi, el CEIP BADIES.
Ànims, tornarem a veure’ns aviat!.
JUNTA DIRECTIVA AMIPA CORB MARÍ


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: