Amipa Corb Marí

Pàgina d'inici » Uncategorized » REUNIÓ DE SEGUIMENT A L’AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

REUNIÓ DE SEGUIMENT A L’AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Aprofitant l’arrancada del curs, l’AMIPA va assistir a una reunió a l’Ajuntament de Llucmajor. Joan Jaume, batle de Llucmajor i Xisca Lascolas, regidora d’ensenyament, van rebre’ns el passat dijous 19 de setembre.

A la reunió es van tractar els següents temes:

– Neteja
– Manteniment

NETEJA

Enguany, la neteja que es fa cada estiu a l’escola no s’ha fet. Vam expressar el nostre disgust per aquest fet. Els nins han començat l’escola i les instal·lacions no estaven tan netes com haurien. Ens van confirmar que passaria la brigada a fer una neteja general d’urgència.

D’altra banda, la quantitat de persones que tenim fent net a l’escola no és suficient. Només dues persones s’encarreguen de netejar tota l’escola, un cop els infants han partit cap a casa.
El Batle ens va informar que van retallar el contracte amb l’empresa contractada pel servei (Balimsa) i que esperaven poder disposar de personal de l’ajuntament per donar suport. La realitat és que això no s’ha fet, sigui per les baixes que tenen en el personal que dona aquest servei com per temes de desplaçament a les Urbanitzacions o per horari de feina.
Se’ns va informar que el contracte finalitza en un any i que es renegociarà. Mentrestant, s’han compromés a que la brigada vagi fent visites a l’escola per ajudar a la neteja del dia a dia.

MANTENIMENT

La direcció de l’escola ha fet arribar una sèrie de petites deficiències de manteniment de l’escola. A excepció d’un problema amb el dipòsit de gasoil, tots els altres són menors i es repararan aviat.
La millor notícia que se’ns va donar en aquest sentit és que l’Ajuntament està estudiant la contractació d’una empresa de serveis que respongui del manteniment preventiu i correctiu dels centres escolars del municipi. Això seria de cara al mes de gener i estem segurs que ens permetria tenir una escola en millors condicions.

Des de l’Amipa, fem públic l’agraïment al consistori per les facilitats que ens dona per anar a expressar-nos.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: