Amipa Corb Marí

Pàgina d'inici » Uncategorized » INICI DEL CURS 13-14

INICI DEL CURS 13-14

Com haureu seguit per la Premsa durant tot l’estiu i amb més força els darrers dies, l’inici del curs escolar 13-14 ve mogut: els esforços de la Conselleria d’Educació del Govern Balear per forçar l’aplicació immediata d’un sistema educatiu en el que només hi creuen ells i que no s’ajusta als models  educatius que els docents volen per la nostra escola.

Aquesta situació ha provocat la convocatòria d’una vaga indefinida de docents.

En aquest sentit, tots estem a favor d’incrementar l’aprenentatge de l’anglès a les aules però volem que qualsevol modificació dels sistemes educatius que han de formar els nostres infants sigui consensuada amb tota la comunitat educativa i que no s’apliqui a cop de Decret-Llei.

Volem informar-vos que la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca (FAPA) convoca assemblees informatives  obertes a tothom per explicar a les famílies quina és la situació en la que ens trobam i quines actuacions s’han d’emprendre. Aquestes reunions seran dimarts 10 a Inca i dimecres 11 de setembre a Palma i Manacor.

L’Amipa Corb Marí serà present en una d’aquestes reunions i vos mantindrà informats puntualment.

Teniu més informació a la plana web de FAPA Mallorca.

assemblea_info_2013


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: